Myynnissä | 2 h + kk + s 38 m2 | Janka

Suositulla Jankan alueella myynnissämme viihtyisä ja tilava kaksio. Tällä pohjaratkaisulla asuntoja ollut harvoin myynnissä Jankan Pihan taloyhtiöstä. Asunto myydään vuokrattuna.


Asunnon mukavuuksiin kuuluu oma sauna ja parveke länteen. V. 2018 huoneistoon tehty taloyhtiön teettämä pesutilaremontti, jolloin kylpyhuone kauttaaltaan laatoitettu. Lisäksi v. 2020 erilliseen wc-tilaan uusittu lavuaari ja wc-istuin sekä koko huoneistoon asennettu laminaatti lattia.


Alueen palvelut löytyvät läheltä, lähikaupat Lidl ja Sale alle 500 m:n päässä. Samoin Takahuhdin koulu, päiväkoti ja Messukylän kirjasto ovat lähettyvillä. Liikenneyhteydet ovat erinomaiset ja Kalevan Prisma ainoastaan 2 km:n päässä. TAYS, TAMK ja Kaupin ulkoilualue ovat lyhyen ajomatkan päässä.


Asunto Oy Jankan Piha on valmistunut vuonna 1990-1991 sisältäen kaksi hissillistä kerrostaloa ja 46 asuntoa. Autopaikkoja taloyhtiöllä on 32, paikoitustilaa löytyy myös kadun varsilta. Hyvät bussiyhteydet Alasniitykandulta ja Sammon valtatietä pitkin.


Tässä sijoittajalle valmiiksi vuokrattu, asukkailta kehuja saanut kaksio tai omaan käyttöön. Ensimmäinen irtisanomisajankohta 6 kk:n päästä.

Etuoven ilmoitus ja lisää kuvia, linkistä.
https://www.etuovi.com/kohde/u32242?haku=M1911649276


Esittely sopimuksen mukaan, tervetuloa!


Kohdetta myy:

Mia-Marja Scholes | LKV Kiinteistönvälittäjä

044 5133383

mia@miileo.com

Miileo LKV

www.miileo.com