Miiléo Facebook arvonnan säännöt

Vastaa ja voita Designers Guild Fitzrovia-tyyny!

Lue tästä voimassa olevan kilpailumme säännöt. Designers Guild 2019 syksyn malliston Fitzrovia kangas on korkealaatuista samettia, josta on myös saatavana valmiita tyynyjä 5:ssä häikäisevässä värissä. Kommentoi alle minkä värin valitsisit, niin olet mukana Fitzrovia tyynyn arvonnassa. Palkinnon arvo 94€. Kilpailuaika on 19.10.-27.10. Maanantaina 28.10. arvotaan osallistujista yksi voittaja. Voittajalle ilmoitetaan vastaamalla kommenttiin. Palkinto lähetetään postitse, kun voittaja on antanut yhteystietonsa.

Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat täysi-ikäiset Facebook-palveluun rekisteröityneet. Osallistumisoikeutta ei ole Miiléo Oy:n tai muiden tämän kilpailun/ kampanjan kanssa tekemisissä olleiden yrityksen työntekijöillä.

MUUTA:

Kilpailu ei ole Facebookin tai Instagramin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity Facebookiin tai Instagramiin. Osallistujat vapauttavat Facebookin kaikesta vastuusta kilpailuun liittyen. Annettuja nimiä ja yhteystietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä käytetä suoramarkkinointiin. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin.

Kilpailun järjestäjä

Miiléo Oy Ltd, Sammonkatu 68, 33540 Tampere.