Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaus- ja toimitusehdot

Nämä sopimusehdot koskevat miileo.com-verkkokauppaa, jonka toiminnasta vastaa Miiléo Oy Ltd, Sammonkatu 68, 33540 Tampere, y-tunnus 2944071-2.

Käyttämällä Miiléo-verkkokauppaa hyväksyt nämä ehdot ja sitoudut noudattamaan niitä.

Miiléolla on oikeus muuttaa näitä sopimusehtoja julkaisemalla päivitetyt ehdot verkkokaupan sivuilla. Tutustu kulloinkin voimassa oleviin ehtoihin ennen tilauksen tekemistä.

Verkkokaupasta tilaaminen edellyttää, että olet yli 18-vuotias ja noudatat verkkokaupan sopimusehtoja, täytät niiden mukaiset vaatimukset ja annat itseäsi koskevat tiedot kokonaisuudessaan ja totuudenmukaisesti. Miiléo ei vastaa siitä, jos tietojen virheellisyyden vuoksi et saa tilaustasi, tilaus- tai toimitusvahvistusta.

Tarkempia tietoja henkilötietojen käsittelystä ja käytöstä voit lukea Miiléon tietosuojaselosteesta. 

Verkkokaupasta tilaaminen

Voit tilata tuotteita joko rekisteröidyttyäsi verkkokaupan asiakkaaksi tai halutessasi myös ilman rekisteröitymistä. Sinun tulee antaa rekisteröitymisen ja/tai tilauksen yhteydessä vähintään kaikki tilausta varten edellytetyt tiedot. Tuotteen varastotilanne näkyy tuotetietojen kohdalla, tilaustuotteiden arvioitu toimitusaika on ilmoitettu tuotekohtaisesti.

Vastaanotettuasi tuotteen tarkista että lähetys on oikea ja ulkoisesti ehjä. Ilmoita välittömästi mahdollisista näkyvistä kuljetusvaurioista Postille.

Ennen maksusuorituksen tekemistä sinun tulee hyväksyä verkkokaupan tilaus- ja toimitusehdot. Painamalla tämän jälkeen Siirry kassalle -painiketta, tilaus rekisteröidään eikä sitä voi enää muuttaa verkkokaupassa. Lähetämme sinulle tilauksesta sähköpostiin vahvistuksen, josta voit tarkistaa tilauksen tiedot.

Maksut

Voit maksaa ostoksesi pankkisiirtona tai Checkout-maksuvälityspalvelun maksutapoja käyttäen. Jos valitset pankkisiirron käsittelemme tilauksesi kun maksusuoritus on tilillämme.

Checkout maksuhedot

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Checkout Finland tarjoaa myös mahdollisuuden maksaa tilisiirtolomakkeella.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay, Masterpass ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.Pivo

Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla.

Pivon käyttöehdotMobilePay

Maksuehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla.

MobilePayn maksuehdotMasterpass

Maksuehdot ovat tarjolla Masterpassin sivuilla.

Masterpassin maksuehdot [PDF]Siirto

Siirto-maksuihin sovellettavat ehdot:

OP:n yleiset euromaksuehdot

Siirto-palvelun käyttöehdot Nordealla [PDF]GSM-maksu

Ainapay

Palvelu perustuu 060605-maksupalvelunumeroiden käyttöön. Maksaminen tapahtuu soittamalla maksupalvelunumeroon ja toimimalla äänitiedotteiden mukaisesti.

Palvelun hinta on palvelunumerokohtainen ja sisältää tuotteen hinnan sekä palveluun liittyvän laskutuskorvauksen. Palvelun hinnan lisäksi asiakas maksaa normaalin matkapuhelumaksun oman matkapuhelinoperaattorinsa hinnoittelun mukaisesti. GSM-maksuostot peritään käyttäjän puhelinlaskussa.

Palvelun käytön rajoitukset /matkapuhelinliittymä:

  • Yksittäinen ostotapahtuma enintään 52,32 € (sis. alv)
  • Ostokset kuukaudessa enintään 100 € (sis. alv)
  • Enintään kaksi ostosta päivässä
  • Ei toimi prepaid-liittymillä

Lisätietoja aina.fi-sivustolla

Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Checkoutin kautta tarjoavat OP, Collector, Jousto ja Mash (ent. Euroloan). Collector tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.Collector

Collectorin yrityslaskun ehdot [PDF]

Collector-tuoteseloste [PDF]

Lue lisää: Collector.fiJousto

Jousto-tuoteseloste [PDF]

Lue lisää: Jousto.comOP Osta laskulla

OP:n lasku- ja osamaksutavan kuluttajaehdot [PDF]

OP Osta laskulla -tuoteselosteAfterPay

Lue lisää: AfterPay.fiMash

Lue lisää: Mash.com

Oikeus evätä tilaus

Mikäli jotakin tilaamaasi tuotetta ei ole saatavilla, olemme sinuun yhteydessä. Tarvittaessa myyjällä on oikeus perua kauppa. Puuttuva tuote hyvitetään asiakkaalle tilauksen maksutavan mukaan.

Toimitustavat ja -kulut

Tilaukset lähetetään Postin pakettina. Toimitamme kaikki klo 16.00 mennessä tulleet tilaukset samana päivänä Postiin. Tämä ei koske tilaustuotteita kuten mattoja, tapetteja tai tuotteita joiden tuotekuvauksessa on erikseen mainittu tilaustuote. Postipaketin arvioitu toimitusaika on n. 2-3 arkipäivää. Halutessasi voit olla meihin yhteydessä jos haluat tarkemman tiedon tilauksen toimitusajasta. Posti lähettää sinulle saapumisilmoituksen tekstiviestillä kun se on noudettavissa. Tilaus on mahdollista myös noutaa liikkeestämme aukioloaikoina. Noutotilauksellasi on 14 päivän säilytysaika. Tämän ajan umpeuduttua katsomme tilauksen peruutetuksi.

Toimituskulut 5,90€ maksetaan tuotteiden maksun yhteydessä. Yli 50€ ostoksilla on ilmainen toimitus.

Palautus

Sinulla on oikeus palauttaa tuotteet myyjälle 14 päivän aikana tuotteiden vastaanottamisesta. Tuote tai tuotteet tulee olla alkuperäisessä myyntipakkauksessa ja käyttämättömänä. Palautuksen lähetyskulut maksaa asiakas.

Ostoksilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus, joka lasketaan tavaran vastaanottamishetkestä lähtien. Palautettujen tuotteiden täytyy olla avaamattomissa pakkauksissa ja myyntikuntoisia. Näiden ehtojen täyttyessä asiakkaan on mahdollista saada rahat takaisin, mikäli hän ei halua vaihtaa tuotetta.

Mikäli tuotteessa on virhe ja haluat tehdä tuotteesta reklamaation, ota meihin yhteyttä ennen palautusta.

Mikäli tuote palautuu meille aiheetta, esim. ajoissa noutamaton paketti, veloitamme uudesta lähetyksestä siitä aiheutuneet kulut.

Myyntialue

Tuotteitamme voi tilata verkkokaupan kautta vain Suomeen. Mikäli olet kuitenkin kiinnostunut tilaamaan tuotteita ulkomaille tai Ahvenanmaalle, ota meihin yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse.